23.12.2014 року на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Брониця відбулось засідання постійно діючого семінару вчителів суспільствознавчих дисциплін з теми : «Інноваційна діяльність як умова формування компетентної особистості»



 

Переглянути фотографії.


18 грудня 2014 року відбувся районний семінар директорів шкіл (огляд загальноосвітніх закладів Пнівненського освітнього округу) на тему: "Імідж навчального закладу як ресурс його розвитку".

В ході семінару директори шкіл мали змогу ознайомитися з  середовищем для забезпечення якісної освіти і розвитку творчої особистості субєктів навчально - виховного процесу як запорука формування іміджу школи в ЗОШ с. Сонівка, с. Фаринки, с. Волиця, с. Пнівне.

 

Переглянути фотографії.

17 грудня 2014р. пройшов районний семінар вчителів початкових класів та вихователів старших груп ДНЗ з теми: «Формування художньо – естетичної компетентності в учнів початкових класів та вихователів ДНЗ» на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Нуйно, ДНЗ «Льонок» та «Сонечко»

 




Переглянути фотографії.


10 грудня 2014 року на базі ЗОШ І-ІІІ ст..с. Залісся відбувся районний семінар вчителів іноземної мови, які читають в молодших класах на тему : «Формування лексичних навичок та інтересу до іноземної мови в молодших школярів під час ігрової діяльності на уроці»





Переглянути фотографії.


05 грудня 2014 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів села  Верхи відбулось заняття районної школи молодого вчителя географії у формі семінару-практикуму з теми: «Педагогічний аналіз і самоаналіз уроку географії як чинники професійного самовдосконалення»






Переглянути фотографії.



 

Обласний семінар методистів дисциплін художньо-естетичного циклу з теми «Впровадження інноваційних художньо-педагогічних технологій в систему шкільної мистецької освіти»

Відповідно до плану роботи Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти 27 листопада 2014 року на базі навчальних закладів Камінь-Каширського району відбувся обласний семінар методистів дисциплін художньо-естетичного циклу з  теми «Впровадження інноваційних художньо-педагогічних технологій в систему шкільної мистецької освіти»

 

 У роботі семінару взяли участь науково-педагогічні працівники Волинського ІППО,  районного методичного кабінету, методисти дисциплін художньо-естетичного циклу районних (міських) методичних кабінетів, відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій, міськвиконкомів Волинської області, керівники методичних об`єднаньта учителі образотворчого, музичного мистецтва та художньої культури загальноосвітніх навчальних закладів району.

     Розпочався семінар у відділі освіти К-Каширської райдержадміністрації. Методист дисциплін художньо-естетичного циклу  Волинського ІППО Червінська Наталія Леонтіївна обґрунтувала актуальність теми семінару.

  Про систему  науково-методичної роботи з формування інноваційної діяльності педагога як складової якісної освіти йшлося у виступі завідувача районного методичного кабінету  Любов Петрівни Подшивалкіної . Вона зосередила увагу присутніх на тому, що основне завдання методичної служби — допомога вчителям у їх професійному становленні, самовдосконаленні, самореалізації.

          Педагоги НВК №1 міста презентували роботу студій живопису, рукоділля, лозоплетіння в Естетичному домі закладу. Справжнім видовищем для усіх  став мистецький дарунок від  вчителів та учнів НВК №2 міста « Серце вкраїнця таланом наповнене щедро по вінця!»Незабутні враження отримали учасники семінару від перегляду авторських виставок художників-педагогів  Оксани Кутько, Марії Трикош  , Андрія Дубровського , а також персональних виставох робіт їх вихованців. Не залишили байдужими учасників семінару презентація Будинку дитячої та юнацької творчості, перегляд районних виставок «Квіти осені», «Країна єдина», Пластиковий рай». Родзинкою практичної частини семінару став майстер–клас вчителя образотворчого мистецтва ЗОШ І-ІІІ ст..с. Раків Ліс Куриленко О.В.

В рамках семінару учасники відвідали музей історії освіти району та гімназії (НВК №2) , історико-етнографічний музей (НВК №1) та районний народний краєзнавчий музей. Особливо вразили експозиції про визначних людей краю  та виставка  « Ті, що тримають небо»

          Учасники семінару висловили щиру вдячність організаторам заходу за можливість збагатитися цікавими напрацюваннями педагогів Камінь-Каширщини щодо впровадження інноваційних художньо-педагогічних технологій в систему шкільної мистецької освіти.

 

 

Переглянути фотографії.


25 листопада 2014 року на базі ЗОШ І-ІІ ст. с. Теклине відбувся районний семінар вчителів біології і хімії з теми: «Активізація пізнавальної діяльності школярів шляхом використання інноваційних технологій»

 

 

 

 

 

Переглянути фотографії.


25 листопада 2014 року відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи на базі ЗОШ с. Хотешів з теми: «Управління виховною системою загальноосвітнього навчального закладу в контексті сучасного освітнього менеджменту»

 

 

 

 

 

Переглянути фотографії.


13 листопада 2014 року на базі НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» №2 міста Каменя-Каширського проведено семінар-тренінг вчителів географії категорій ІІ та «спеціаліст» з теми: «Типологія уроків географії, їх моделювання та шляхи вдосконалення змісту»

 

 

 

 

 

Переглянути фотографії.


13 листопада 2014 року на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Брониця  та ЗОШ І-ІІІ ст. с. Пнівне відбувся районний семінар вчителів фізкультури та вчителів початкових класів на тему: "Особливості організації фізкультурно-масової роботи в 1 – 4 класах".




Переглянути фотографії.


11 листопада 2014 року на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Залісся відбувся районний семінар вчителів які викладають інформатику в початковій школі. Тема: "Науково-методичні основи викладання курсу "Інформатика" в початковій школі".

 

 

 

Переглянути фотографії.


6 листопада 2014 року на базі відділу освіти, НВК №1 м. Каменя-Каширського та ДНЗ №3 "Казка" відбувся районний семінар директорів, заступників директорів з виховної роботи та завідувачів дошкільних навчальних закладів на тему: "Соціальний захист дітей в умовах сучасного навчально-виховного закладу".


Переглянути фотографії.


5 листопада 2014 року відбувся районний цільовий семінар вчителів біології, які викладають біологію у 6-х класах з теми: «Компетентнісний підхід до навчання учнів в умовах нового Державного стандарту».


29 жовтня 2014 року відбулись районні педагогічні читання вчителів історії з теми «Історії України в житті і творчості Т.Г. Шевченка»







Переглянути фотографії.


22 жовтня 2014 року відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи з ключової теми: «Школа І і ІІ ступенів в контекстів в нових Державних стандартів початкової  і середньої освіти». «Організація самоосвіти педагога» на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Піщане.

 

 

 

 

 Переглянути фотографії.


21 жовтня відбулось заняття професійної студії «Психологічне зростання» на базі ЗОШ с. Воєгоще з теми «Формування здоров’язберігаючого простору»

 

 

 




 Переглянути фотографії.